محل تبلیغات شما
  1. تلاش کنیم نظام ارزشی خود را بر پایه دانش، ایمان و خلوص فردی شکل بدهیم و مراقب توهمی بودن و یا عکس العملی بودن ارزش های درونی خود باشیم .

  2. برای خود ارزش های اصیل فردی داشته باشیم و ارزش های فرعی و عاریتی را فرو بگذاریم تا محدودیت های بلا وجه بسیاری را کم کنیم، در عین حال ارزش های خانوادگی، ملی و جهانی را بشناسیم و آنچه را با مطابق موازین و پسند خود یافتیم، همان ها را هم به ارزش های فردی خود بیافزاییم.  

  3. ارزش های اصلی را از ارزش های فرعی و و اسطه ای جدا کنیم و به هر یک وزن خاص خود را بدهیم.

  4. به دنبال ارزش های دینی یکسان مردم با هم نباشیم، آدم ها را همان طور که هستند؛ محترم بداریم و این مبنای مدارا و روا داری است.

  5. در هر فرهنگ مجموعه ای از ارزش های ملی، دینی و اخلاقی کارسازی می کنند. این ارزش ها را ابتدا بشناسیم و حتما آن ها را نقد و سپس داروی کنیم.

  6. ارزش های دینی اموری اختیاری و درونی هستند و اکراه و اجبار را بر نمی تابند.

  7. همواره ارزش های نهادینه شده سازنده هویت انسان ها می باشند.

  8. تعالی و ارتقاء کیفیت و ماهیت ارزش های فردی، سبب ساز رشد و بزرگی انسان ها می شوند.

  9. ارزش های تمدن آفرین»، با مطالعه، تعلیم و تربیت و زحمت بدست می آیند. همان گونه که ارزش های معطوف به معنویت، علم، عقلانیت و تفکر، خلاقیت، کار و تلاش و اخلاق چنین است.

  10. ارزش ها می توانند معطوف به تباهی و نابودی باشند، و این نشان از بزرگ ترین فقر و میان تهی بودن سرمایه های انسانی دارد.

  11. ما خود و دیگران را با ارزش های هر یک داوری کنیم ، چنانچه با همان ارزش ها ساخته می شویم.

  12. انطباق ارزش های اخلاقی» با ارزش های دینی» و ارزش های ملی» به فربهی نظام ارزشی شهروندان می انجامد. چنانچه تعارض بین آن ها، به چند گانگی شخصیت و نقاق اجتماعی منجر می شود.

  13. . ارزش های دینی معمولا هسته مرکزی ارزش های هر فرهنگ محسوب می شوند، مشروط به این که، خستگی از دین» چنین ارزش هایی را منهدم نکرده باشد.

  14. تلفیق ارزش های دینی با خشونت و جنگ سالاری و عدم مدارا، خاص گرایی فرهنگی را به ارمغان آورده و بنیاد گرایی ترویج می کند.

  15. تلفیق دین با روحیات و اخلاقیات متعادل و آرام، دین» را منشاء کارکردها و خدمات بزرگ قرار می دهد.

  16. استفاده ابزاری اشخاص یا حکومت ها از دین و ارزش های مربوط، همانند استفاده از هر دارایی انسانی دیگر؛ فساد آور است.

  17. انسان های بزرگ به دنبال ارزش های متعالی و کامل تر برای خود ( و برای دیگرانی که آن ها را دوست می دارند) هستند، آنان این ارزش ها را جستجو کرده و آن ها فرا گرفته و می پذیرند.

  18. برجسته ساختن بیش از حد هویت دینی در برابر ایرانیت هویت و نیز در برابر هویت مدنیت گزین ایرانی؛ از اشتباهات عرصه فرهنگ در بعد از انقلاب بوده است.

  19. حکومت ها نباید با ارزش های عرفی و یا دینی مردم در گیر شوند، هدایتگری حکومت ها در این عرصه نه تنها غیر مفید که برای همبستگی ملی خسارت بار خواهد بود.

  20. جابجایی ارزش ها و یا واژگونی آن ها، کارکرد ارزش ها را از بین می برد و در کنار ارزش های کاهنده فرهنگی و تمدنی قرار می گیرند.

     

رویکرد نوین به روز دانش آموز

پدیده «تربیت» در آموزش و پرورش

بیست نکته در مورد ارزش ها و نظام های ارزشی انسان

های ,ارزش ,ها ,دینی ,انسان ,ارزش ,ارزش های ,ها را ,ارزش ها ,ارزش های ,های دینی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گل های مستوره ی کردستانی پایه هفتم افتتاح حساب و سرمایه گذاری درترکیه